Rohkeasti mukaan!

Naarkoski, Pukkila.


Kunnan tapahtumakalenteri on täynnä mielenkiintoisia ja erilaisia tapahtumia, kiitos siitä aktiivin vapaaehtoistoiminnan. Vapaaehtoinen toiminta on pienessä kunnassa vieläkin arvokkaampaa kuin isoissa keskuksissa, joissa erilaisia aktiviteetteja tarjoavat palveluntuottajat. Palveluntuottajat kun ovat kunnassamme vähenemään päin ja tämä johtuu kunnan väkiluvun eli palvelujen käyttäjien pitkään jatkuneesta vähenemisestä.


Palvelutason pysymisen kannalta käyttäkäämme oman kunnan palveluja ja osallistukaamme tarjolla oleviin tapahtumiin.


Palveluissa vapaaehtoistyö ei korvaa ammattityötä, vaan vapaaehtoiset tuovat omannäköisen lisän toimintaan. Vapaaehtoisena ihminen voi toimia tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin tai hyödyntää jotain erityisosaamistaan.


Osallistu sinäkin kuntasi toimintaan eri järjestöjen kautta omien voimavarojesi ja aikataulujesi mukaan. Yhteisöllisyys ja osallisuus kannattelevat meitä kaikkia. Vapaaehtoistyö on hyvin arvokasta yksilöille ja yhteiskunnalle.


Päätöksenteon puolelle toivon, että saan olla tekemässä sellaisia päätöksiä, jotka johtavat väkiluvun kasvun tielle, sillä vain väestömäärän kasvu antaa meille mahdollisuuden palvelujen säilymiseen.


Hyvää kesää!


Terveisin

Juha Ahola / KOK
kunnanhallituksen varapuheenjohtaja
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elokuu on Pukkilassa täynnä elämyksiä

Pukkila on aito maalaisidylli lähellä metropolia

Rohkeus, mitä se minulle merkitsee?