Vireä ja kehittyvä Pukkila tavoitteeksi.

Pukkilan kunta on aivan erinomainen keidas Uudellamaalla - läheisyys, toisesta välittäminen, maaseudun rauha ja kuitenkin lyhyt matka pääkaupunkiin. Yksi Pukkilan vahvuuksista on yhteisöllisyys. Lapsiperheenä Pukkilassa on hyvä asua, koska muihin vanhempiin on helppo tutustua ja viestit kulkee hyvin niin hyvistä kuin haastavistakin lasten asioista. Lapsiperheille tulisikin markkinoida niitä mahdollisuuksia, mitä kunta tarjoaa. Meillä on vireää toimintaa yhdistyksissä ja seurakunnassa. Uskallan sanoa, että Pukkilassa pidetään kaikista huolta.

Yritystoimintaa Pukkilaan pitäisi saada houkuteltua lisää. Nykyisiä yrittäjiä pitää arvostaa. Kunnan tulee olla joustava ja tarjota tarvittaessa yhteistyötä ja tukea hyviin hankkeisiin. Yhteistyötä naapurikuntien kanssa pitäisi edelleen lisätä. Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n kanssa pitäisi pyrkiä yhteistyöhön – jos saisimme jotain Mäntsälän vetovoimasta myös tänne Pukkilaan. Myöskään muita ilmansuuntia ei saa unohtaa: Porvoo, Myrskylä, Orimattila ja Lahti.

Pukkilan mahdollisuuksia matkailukohteena pitäisi edelleen kehittää. Kauniiseen Porvoonjoen ympäristöön voisi ajatella jotain toimintaa. Samoin Kanteleenjärveä pitäisi hyödyntää ja markkinoida enemmän. Leirintäaluetta tai ainakin matkaparkkia voisi suunnitella karavaanareille. Noista alueista voisi myös järjestää kuntalaisille ideointikilpailun.

Keväällä ja kesällä Pukkila on kauneimmillaan. Pitäkäämme ympäristö siistinä ja ohjatkaamme myös lapsiamme kunnioittamaan sekä elinympäristöämme että toisia ihmisiä. 

Jokainen pukkilalainen on yhtä arvokas.

Terveisin

Jyrki Loijas / KOK
Pukkilan kunnanvaltuuston 1. varapuheenjohtaja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elokuu on Pukkilassa täynnä elämyksiä

Pukkila on aito maalaisidylli lähellä metropolia

Rohkeus, mitä se minulle merkitsee?