Pukkilan kunnan arvot, visio ja missio


Pukkilan kunnan uusi kuntastrategia otettiin käyttöön joulukuussa 2017.


Uuden kuntastrategian ARVOT ovat rohkeus - läheisyys - sujuvuus: yhteisöllisyyttä ja osallistumista.


ROHKEUS

Rohkea Pukkila merkitsee meille ennen kaikkea halua uudistua kuntana. Onnistuaksemme meidän tulee olla rohkeasti kekseliäitä ja innovatiivisia. Kunnioitamme perinteitä ja toivotamme yhtä aikaa uudet asiat tervetulleiksi. Viestintämme on vireää ja rohkeaa. Pukkilan kunnan henkilöstönä ja kuntalaisina teemme rohkeasti ehdotuksia oman toimintamme kehittämiseksi. Rohkeus on myös vapautta, jossa jokainen meistä saa elää rauhassa oman näköistään elämää.

LÄHEISYYS

Läheinen Pukkila merkitsee meille yhteisöllisyyttä, yhteistyötä, lähimmäisenrakkautta ja välittämistä. Pukkilassa arvostamme jokaista ja jokainen saa olla juuri sellainen kun on. Läheisyys näkyy jokaisessa kohtaamisessamme.

SUJUVUUS

Sujuva Pukkila on tärkeä meille henkilöstönä, kuntalaisina, yrityksinä ja kumppaneina. Arjen sujuvuutta voimme parantaa prosesseja, toimintaa ja palveluja selkeyttämällä niin kuntalaiselle kuin yrittäjällekin. Sujuvuus on meille ketteryyttä, helppoutta ja ratkaisukykyä. Pukkila on turvallinen ympäristö meille kaikille - niin yrityksille kuin asukkaille vauvasta vaariin.

VISIO - Itsenäinen Pukkila kokoaa voimat yhteen ja uudistuu kuntalaisten parhaaksi.
MISSIO - Kunnan tehtävä on edistää kuntalaisten hyvinvointia sekä kunnan elinvoimaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elokuu on Pukkilassa täynnä elämyksiä

Pukkila on aito maalaisidylli lähellä metropolia

Rohkeus, mitä se minulle merkitsee?